Menshelvete

Är jag ett monster?
Något som gör mig sjukt förbannad är oansvariga människor som blir på smällen till höger och vänster, gör en, två och tre aborter och sen fortsätter ligga runt utan preventivmedel. IDIOTER! Förresten, jag ljuger. Eller nej, de gör mig sjukt förbannad men det behöver inte vara så illa för att jag ska bli förbannad. Det kan bara vara så att någon "råkat bli gravid" och inte vill ha barnet. Det gör mig så omåttligt arg alltså. Ska jag vara riktigt snuskigt ärlig så kanske jag till och med blir lite arg så fort någon blir gravid överhuvudtaget. 
 
Okej nej. Inte riktigt så. Jag blir avundsjuk, och det är faktiskt skillnad. Men ändå. Vem är jag!? 
 
Häromdagen kollade jag på Benjamin Button och tänkte typ att snääälllaaaa, ge mig den skrynkliga, blinda, halvdöva gubbungen, jag lovar att älska honom villkorslöst! Jag tror det bara är en tidsfråga innan jag kidnappar någons barn. När jag går på affären och barnen försöker fånga föräldrarnas uppmärksamhet. "Mamma. Mamma. Mamma. Titta! Mamma. Mamma." Och jävla mammajävel inte svarar för att hon är för upptagen med att knäppa selfies eller följa en diskussion om barnuppfostran på Facebook. Då har jag lite lust att kidnappa barn. 
 
Men jag är inte så här dum i huvudet egentligen. Jag lovar. Egentligen så fattar jag att man kan göra misstag och att det är fruktansvärt att bli oönskat gravid och tvingas gå igenom en abort. Egentligen så vet jag att jag aldrig kommer bli en perfekt förälder själv. Egentligen är jag en bra person. Egentligen.